Scherpe Prijzen

StudentenGalalocaties levert je kort door de bocht 2 voordelen op. Allereerst heb je binnen no-time een overzicht van beschikbare locaties waarbij rekening wordt gehouden met jullie eisen en wensen. Maar door de grote hoeveelheid gala’s die via ons geboekt worden bij de locaties, weten wij vaak scherpere prijzen te onderhandelen dan als jullie het zelf zouden doen. De locaties kennen ons, als StudentenGalalocaties, en weten dat ze ons kunnen vertrouwen wat betreft de soorten gala’s en feesten die we daar binnen brengen. Hierdoor lopen jullie ook niet aan tegen eventuele weerstand die locaties hebben tegen gala’s en feesten van studentenverenigingen. Ook weten we precies welke locaties welke eindtijd voor feesten hanteren. Niets is irritanter als jullie tot 3uur ’s nachts door willen, maar de locatie jullie al ruim voor die tijd kwijt wilt.

Ook op het gebied van diners en drankenpakketten zijn wij ons, van StudentenGalalocaties, erg bewust van de beperkte portemonnee van studenten. Wij hebben juist daarom onze focus op het zo gunstig mogelijk afsluiten van overeenkomsten op locaties.

Wij zijn uniek in de markt door de manier waarop we zowel met studenten als locaties samen werken, en krijgen dan ook regelmatig hele lofredes terug over manier waarop een gala is verlopen. Dus profiteer van ons netwerk, vul het formulier in, en we nemen binnen 24 uur telefonisch contact met je op om de mogelijkheden door te nemen.