Reviews

A.L.S.V. Quintus 
 
Voor het ALSV Quintus Lustrumgala hebben wij contact gehad met Barend omtrent galalocaties binnen en buiten Nederland. Barend heeft veel kennis en ervaring over en met de verschillende locaties. Hierdoor konden wij gemakkelijk aangeven wat wij in ons gala wilden zien en dan kwam Barend zo met een aantal locaties. Erg fijn was dat! Naast de verschillende locaties, kon hij ook hotel regelen waardoor wij als gebakken zaten.
Wanneer je contact hebt met Barend zal er nooit een dag zijn waarop je niets van Barend hoort. Hij wil zijn zaakjes goed regelen en handelt alles netjes af.
Ik vond het fijn om met Barend te kunnen samenwerken!
 
Lonneke Blom
Quintus Lustrumgala 2019

 

Dispuut o.v. Iduna 

StudentenGalalocaties.nl heeft ons super goed geholpen om een geschikte galalocatie voor ons dispuut te vinden. Hoewel we een behoorlijke eisenlijst hadden en niet een standaard kasteel wilden, heeft Barend goed proberen mee te denken en doorgezocht naar vele opties. Ook is Barend is makkelijk en vlot in de communicatie wat hem prettig maakt om mee samen te werken. We kregen na én tijdens het gala vele complimenten over de locatie omdat deze uniek was, wat ook onze wens was geweest; dus daarvoor bedankt Barend! Ook al is het dit jaar niet gelukt om te speechen op ons gala, volgend jaar is er weer een kans en we weten zeker dat we onze gala locatie weer via galalocaties.nl gaan regelen!

VIe diescommissie der o.v. Iduna